2012


PUBLIKACJE


1. Bromatologia i Chemia Toksykologiczna, „Wpływ parametrów parzenia na zawartość
kofeiny w naparze yerba mate”, Kruszewski Bartosz, Jakóbiak Aneta, Jasiczek Anna,
Wieczorek Beata, Niemczuk Dominika, 2012, tom XLV, nr 3, str. 1001-1005.


2. Wydawnictwo Zakładu Filozofii SGGW, tytuł monografii „How not to get lost in the
human space?”, rozdział „Functional Foods – knowledge versus consumer's practice”, jęz. angielski, 9,1 arkuszy wydawniczych całość monografii, 0,56 arkusza
wydawniczego rozdział, Aneta Jakóbiak, Anna Jasiczek, Bartosz Kruszewski, Justyna
Kadzińska, 2012, str. 66-73, Warszawa.


3. Wydawnictwo Zakładu Filozofii SGGW, tytuł monografii „How not to get lost in the
human space?”, rozdział „Ancient methods of treatment and nutrition in the modern
world – an opportunity or threat”, jęz. angielski, 9,1 arkuszy wydawniczych całość
monografii, 0,98 arkusza wydawniczego rozdział, Justyna Kadzińska, Anna
Jasiczek, Aneta Jakóbiak, 2012, str. 103-113, Warszawa.


 

DONIESIENIA

1. Poster, jęz. angielski, Bartosz Kruszewski, Adam Szymanowski, Dorota Nowak,
„Evaluation of selected quality factors of dried meat snacks”, 7th Baltic Conference on Food Science and Technology – FOODBALT 2012, Kaunas 17-18 maj 2012, Lithuania


2. Poster, jęz. polski, Aneta Jakóbiak, Anna Jasiczek, „Rola yerba mate w diecie osób
starszych”, IV Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka pt. Żywienie osób starszych – wyzwania, perspektywy, zagrożenia, WUM, 18-19.04.2012 6. poster, jęz. polski, Julia Przychodzka, „Napoje likopenowe”, IV Warszawskie Dni Nauki o
Żywieniu Człowieka pt. Żywienie osób starszych – wyzwania, perspektywy, zagrożenia, WUM, 18-19.04.2012