II OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE MŁODYCH TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI

"Żywność, surowce, technologia, dystrybucja"

Warszawa, 25-26 kwietnia 2014r.

 

 

 

 

Koło Naukowe Technologów Żywności
Samorząd Studentów Wydziału Nauk o Żywności


oraz

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Oddział Warszawski

zapraszają na:

II OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE MŁODYCH TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI

Warszawa, 25-26 kwietnia 2014r.

 

II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności odbędzie się
25-26 kwietnia 2014r.
na terenie Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Celem Spotkania jest wymiana poglądów na temat osiągnięć naukowych dotyczących działalności Kół Naukowych zajmujących się tematyką technologii żywności oraz Samorządów Studenckich wydziałów technologii żywności i pokrewnych.
 

Zapraszamy serdecznie:

Julia Przychodzka - Prezes Koła Naukowego Technologów Żywności SGGW
Olga Zawadzka
- Przewodnicząca Samorząd Studentów Wydziału Nauk o Żywności SGGW


Organizatorzy:
Koło Naukowe Technologów Żywności SGGW
Samorząd Studentów Wydziału Nauk o Żywności
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Warszawski

Współorganizatorzy:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wydział Nauk o Żywności SGGW


W trakcie Spotkania przewidziano:

referaty plenarne zgłoszonych uczestników
dyskusję panelową z przedstawicielami przemysłu spożywczego
sesję plakatową