II OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE MŁODYCH TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI

"Żywność, surowce, technologia, dystrybucja"

Warszawa, 25-26 kwietnia 2014r.

Tematyka Spotkania obejmować będzie:

1. Prezentacje naukowych osiągnięć Członków Kół Naukowych związanych z szeroko pojętą nauką o żywności, w ujęciu mikrobiologii, biotechnologii, chemii i analizy żywności, inżynierii żywności, bezpieczeństwa żywności, ekologii i ochrony środowiska w przemyśle spożywczym oraz towaroznawstwa.

2. Dyskusję z przedstawicielami przemysłu spożywczego na tematy związane przetwórstwa, bezpieczeństwem żywności oraz szeroko pojętych tematów dotyczących technologii.


Pogram konferencji:

25 kwietnia 2014r. (piątek):

Otwarcie Sesji.
P
anel dyskusyjny z przedstawicielami przemysłu spożywczego.

• Przerwy kawowe, obiad.

Sekcja Referatowa


Impreza integracyjna

26 kwietnia 2014r. (sobota):

• Sesja referatowa,


O
biad, przerwy kawowe.

Sesja plakatowa
Wręczenie nagród.